Wiki-transport en logistiek:Info

Uit Wiki-transport en logistiek
Versie door Erdmanerh (Overleg | bijdragen) op 12 feb 2010 om 14:13

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken
Deze wiki gaat over de WIKI Transport en Logistiek, het kennisportal voor de gehele Transport en Logistiek sector.

Alle tekstinhoud van de website MediaWiki.org wordt vrijgegeven onder de GNU-licentie voor vrije documentatie (GFDL), behalve pagina's waarop expliciet vermeld staat dat hun inhoud valt onder publiek domein

Wat WIKI transport en Logistiek is

WIKI Transport en Logistiek gaat over Transport en Logistiek
WIKI Transport en Logistiek, heeft maar twee onderwerpen: Transport en Logisitiek. Op dit moment is deze site enkel bedoeld om een basisinleiding te geven over/van de Transport en Logistieke sector.
WIKI Transport en Logistiek zal een toegangspunt naar de wereld van Tranport en Logistiek worden
Deze website moet uiteindelijk het eerste toegangspunt worden naar de wereld van Tranport en Logistiek, waar bijna alle belangrijke informatie over Transport en Logistiek verzameld en omvat wordt.

Wat WIKI transport en Logistiek niet is

WIKI Transport en Logistiek is geen Wikipedia met alle onderwerpen
WIKI Transport en Logistiek is niet de vrije encyclopedie Wikipedia. 
WIKI Transport en Logistiek is geen website voor vrije webruimte
Deze website is niet bedoeld om privé-, commercielë of andere inhoud op te slaan die niet aan de WIKI Transport en Logistiek visie verwant is. Het mag ook niet als testwiki gebruikt worden om b.v. het formatteren uit te proberen.
U mag niet uw eigen website, homepage, blog of wiki bij WIKI Transport en Logistiek beginnen. Als u bij het gebruiken van de wikitechnologie in een samenwerking of iets anders geïnteresseerd bent, zelfs als het maar één enkele pagina is, zijn er vele websites die hiervoor geschikt zijn  (vrij of betalend).
Natuurlijk kunnen gebruikers hun eigen persoonlijke pagina's hebben, maar die zijn bedoeld voor informatie relevant aan het werken op WIKI Transport en Logistiek. Als je op zoek bent naar hoe je een persoonlijke webpagina moet maken die niet gerealiseerd is met de MediaWikisoftware, maak dan gebruik van één van de vele vrije homepaginaproviders op het internet of zoek een blog voor jezelf . Reclame of spam, vooral externe links, worden verwijderd van een gebruikerspagina wanneer er geen bijdragen zijn geweest gerelateerd tot WIKI Transport en Logistiek.
WIKI Transport en Logistiek is geen bewaarplaats van links, afbeeldingen, of mediabestanden
Deze website is noch een mirror noch een verzameling van links, afbeeldingen, of mediabestanden. Upload a.u.b. alleen bestanden die nuttig zijn voor WIKI Transport en Logistiek en die alle informatie van hun bron en een vrije licentie hebben; al de rest zal worden verwijderd. Lees het uploadformulier zorgvuldig.
Alle inhoud die toegevoegd wordt op WIKI Transport en Logistiek mag vrij bewerkt en hergebruikt worden. Door het opslaan van tekst, ga je akkoord om het onder de GNU FDL te laten vallen, of als het uitdrukkelijk vermeld staat, als publiek domein.
WIKI Transport en Logistiek is geen plaats voor advertenties
Deze website is geen plaats voor (commerciële) promotie of advertenties, propaganda - buiten WIKI Transport en Logistiek zelf.
WIKI Transport en Logistiek is geen onbeperkte verzameling van informatie
Deze website is geen onbeperkte verzaemling van informatie over wat dan ook. Probeer bij het onderwerp te blijven: informatie genereren over Transport en Logistiek.
WIKI Transport en Logistiek is geen forum of een chatruimte
(Mis)bruik deze website niet, vooral gebruikerspagina's en overlegpagina's, als forum of chatruimte (wat een vraag is van kwantiteit en inhoud, natuurlijk).

Geschiedenis van WIKI Transport en Logistiek

De eerste bewerking in de huidige wiki op deze website gebeurde in juni 2009. Alle inhoud is nog steeds, en natuurlijk zal dat zo blijven, werk in uitvoering.