Wiki-transport en logistiek:Algemeen voorbehoud

Uit Wiki-transport en logistiek
Versie door Vtlwikiadmin (Overleg | bijdragen) op 14 aug 2009 om 12:42 (Beveiligde "Wiki-transport en logistiek:Algemeen voorbehoud" ([edit=sysop] (vervalt niet) [move=sysop] (vervalt niet)))

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door VTL met zorg gemonitoord, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. VTL aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website.

VTL aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de website.

Hoewel VTL alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is VTL niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door VTL worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel VTL uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door VTL worden onderhouden wordt afgewezen.

De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt voor niet- commerciële-, privé-doeleinden.