Alfa college

Uit Wiki-transport en logistiek
(Doorverwezen vanaf Alpha college)
Ga naar: navigatie, zoeken

Het Alfa-college is het christelijk Regionaal Opleidingen centrum in Noord- en Oost-Nederland. We verzorgen beroepsopleidingen op het gebied van Welzijn, Techniek, Administratie, Handel, Dienstverlening, Gezondheidszorg, ICT, Sport en Bewegen en educatieve trajecten in Groningen, Leek, Hoogeveen, Hardenberg, Veendam en Emmen.

Educatie op algemene grondslag wordt verzorgd in Hoogeveen en Hardenberg. Veel opleidingen worden zowel in de beroepsopleidende als de beroepsbegeleidende leerweg aangeboden. Het Alfa-college verzorgt ook bedrijfsopleidingen op maat. Ook bieden we de mogelijkheid om uit een groot aantal cursussen voor werk en vrije tijd te kiezen.

Het Alfa-college is een school waar studenten en cursisten zich thuis moeten voelen. We doen ons best om goed onderwijs te geven in lokalen waar studenten en cursisten kunnen werken met de modernste apparatuur. Bovendien worden de ontwikkelingen in het bedrijfsleven en de non-profitsector op de voet gevolgd. De student en de medewerker staan steeds centraal bij het Alfa-college.

We zijn erop gericht een breed aanbod van middelbare beroepsopleidingen en educatieve trajecten te verzorgen, waaruit (jonge) mensen een keuze kunnen maken die past bij hun ambitie en talent, zodat zij zich later een goede positie kunnen verwerven op de arbeidsmarkt. Omdat er volop aandacht wordt besteed aan het algemeen maatschappelijk functioneren èn het functioneren in een arbeidsorganisatie, is het Alfa-college een gemeenschapsschool waar deelnemers en medewerkers hun talent kunnen laten groeien.

Kon RSS-feed van http://www.rocnieuws.nl/feed/8 niet laden, fout: Er is een probleem opgetreden bij het HTTP-verzoek: 404 Not Found